Bordslampor

Hitta inspirerande bordslampor online

En snygg och praktisk inredningsdetalj är bordslampor av olika slag. I vårt utbud hittar du allt från lite mer lyxiga varianter som bordslampa mässing till enklare versioner. Här kan du hitta något för varje smak och i varje prisklass. En bordslampa kan fungera som en del i inredningen eller vara helt oberoende och något som tas fram för speciella syften. Söker du en viss modell eller färg hittar du många bordslampor online att välja bland och det blir enklare att hitta en som passar just din stil och inredning.

Bordslampor i olika modeller

Det är extra kul med bordslampor då det finns så många olika modeller. Hos oss kan du hitta allt från en bordslampa i papper till komplexa glas- och metalldesigner. Precis som golvlampor syns en bordslampa i blickfånget och man vill kanske ha en mer detaljerad fot i form av ett djur eller liknande. I vårt utbud kan du även hitta trendiga bordslampor med plisserad skärm som kan kombineras med en golvlampa i samma stil. Dessa fungerar i sovrummet lika väl som i vardagsrummet.

Bordslampor skapade i naturliga material

Passar det med övrig inredning är en bordslampa i naturmaterial alltid iögonfallande. Naturen har i alla tider inspirerat människors kreativitet och denna typ av material har en lugnande effekt på omgivningen. Att de dessutom till största delen är återvinningsbara är ett extra plus. Oavsett om du letar efter en retro-designad lampa eller klassiskt neutral vit kupa hittar du allt på en och samma plats här. Inreda ska vara enkelt och roligt och nödvändigtvis inte kosta för mycket. Att förbättra belysningen och dessutom få ökad hemtrevnaden gynnar hela familjen. Alla bordslampor är enkla att montera och levereras direkt hem till dörren.