Grillbot, roboten som gör rent din grill

 

ladda ned

Nu har det kommit ännu en robot till våra hem. Först var det den självgående gräsklipparen som slog igenom. Tätt efter det så kom den självgående dammsugaren och sedan kom robot som skurar dit golv. Nu står vi här med roboten som gör rent ditt grillgaller. Vad kommer härnäst? Blir det kanske en liten robot som går runt och rensar i rabatterna? Ja, det är bara luta sig tillbaka och följa den spännande utvecklingen inom robotar i vårt hem.

Grillbot är till för dig som älskar att grilla men hatar att göra rent grillgallret. Grillbot kom ut på marknaden redan 2014 men har nu på allvar börjat presentera sig på den svenska marknaden. Tanken är som sagt va att göra det lätt för oss alla som älskar grilla så att man slipper lägga ner massor av energi på att göra rent grillen. Vem vill inte enbart bara njuta av grillningen i goda vänners lag och slippa allt efterspel som att göra rent det där kladdiga gallret dagen efter?

Nu har du chansen att införskaffa dig ett Grillbot i de flesta affärerna runt om i landet för endast tusenlappen. Det ända du behöver göra är att sätta på roboten via en LCD-meny och där väljer du mellan lätt eller djup skrubbning av gallret. Ställ den på grillen låt den sköta allt så kommer det pipa när allt är rengjort. Den här lilla roboten kommer säkerligen ha lika populär som den självgående gräsklipparen har blivit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *