Ett litet trix som gör stor skillnad

Idag kommer vi att ge ett tips som är menat till alla husägare. Har ni målat om huset så det ser fräscht ut? Bytat fönster och kanske till och med renoverat taket?

Men har ni någongång bytat ut siffrorna på ert hus? Antagligen den minsta kostnaden när det kommer till hus-utseende men definitivt en markerad förändring för husets yttre design.

Det finns siffror i flera utformningar och material som kan bidra till en vacker husfasad. De flesta moderna husnummer fästes med osynliga monteringsdistanser som gör att siffrorna kommer ut en bit från väggen. Siffrorna och dess montering är även praktiska eftersom de lätt kan tas av vid målning av huset. Man behöver ingen hantverkare utan man beställer allt på nätet och sedan sätter man enkelt upp sina nya siffror själv, skulle man känna sig osäker eller ha ont om tid man kan naturligtvis anställa en lokal hantverkare (eller fråga en granne).

En rolig detalj som en del beställer är att skriva sitt husnummer i siffror. Det kanske inte blir snyggt om man bor på nummer förtioåtta men siffror upp till tio kan se väldigt modernt och trevligt ut.

3 1 2

Man kan själv välja storlek och stil, bara fantasin sätter stopp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *