Dekorera julgranen

Årets bästa högtid är bara runt hörnet och snart är det dags att köpa en julgran och dekorera den! I år är det dags ta din julgran till nästa nivå, kasta de där gamla kulorna och kör på ett nytt, uppfriskande koncept! Gå ut i butikerna och se vad du är ute efter, eller varför inte få lite tips från oss på Outlight om hur du kan klä dig gran. Se om någonting fastnar eller hitta på något själv. Börja med att bestämma dig för ett färgtema och sedan är resten ganska enkelt.

julgran vitHär kan du se ett och annat tips som alla har olika teman. Den första är en gran med via och silvriga dekorationer med “Merry christmas” hängades lite snyggt. Detta är enligt mig en riktigt vinnare som kan gå hem hemma hos alla.

julgran blå

Denna gran är en aning speciell och passar inte alla, men oj så cool den är. Vi kan säga att du kommer impa på den hel del med denna stående. Med vita och ljusblåa kulor och en stor rosett (vilket man kan skippa om det inte passar dig) blir denna fulländad. I början tyckte jag att den var en aning mycket, dock har den växt rejält på mig och är ganska sugen på att köra på denna kanske?
julgran röd

En traditionell julgran kan väl aldrig skada? Men en stjärna på toppen, röda och guldiga kulor, lampor och hela köret är detta alltid en riktigt vinnare! Detta är en Kalle Anka-gran som vi alla drömmer om! Slå in dina klappar med stora rosetter och i samma färgtema så kommer svärmor äntligen bli imponerad!

julgran kottar

Varför inte köra på en väldigt enkel gran i år med stora kottar, vita kulor och lite andra små snygga tillägg som hänger. Bor du ute på landet eller ska fira jul i er stuga kommer denna gran passa perfekt! Detta är verkligen min personliga favorit och kanske det tema som får stå hemma hos mig under högtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *