Inredningen till världens dyraste hus till salu

 

outlight-varldens-dyraste-hus

Världens dyraste hus eller ska vi säga mest värdefulla hus är de flesta inte ute till försäljning, vilket gör att de allra mest förgyllna palatsen blir svåra att täcka, men vi kan i alla fall kolla in den senaste skrytvillan som öppnats upp i Beverly Hills, Los Angeles. I januari så listades huset som släpps för en relativt icke blygsam prislapp på $250.000.000. I svenska kronor så pratar vi i runda slängar 2.2 miljarder kronor.

Ett sådant pris är bara löjeväckande men vilket även gör att vi måste spana in villan som föga förvånande inte ännu är såld. Adressen är 924 Bel Air Road och du hittar bland annat 12 sovrum, 21 badrum (om man har många gäster måste alla givetvis ha sin egen toalett), en biosalong, fem barer, en massagestudio, en 85-fotspool, en bowlingbana, utomhusbio, flertalet lyxbilar och motorcyklar och en helikopterplatta med tillhörande helikopter.

Hur hemska dessa priser än låter så håller en annan villa på att byggas i samma kvarter som ska ha en prislapp på hela $500 miljoner. De rika verkar inte ha någon gräns på hur mycket man kan skryta med sina inkomster, fastän de hemlösa bara ökar. Inredningen är som väntar aningen extrem, vilket ni kan se här nedan i YouTube-videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *