Lamptrender 2017

Förra året så var det riktigt hett att pryda rummen med lampor som endast hängde i sladdar. I år ska istället lamporna vara riktigt pampiga och maffiga. Inredningen för resten av rummet ska gärna vara anpassad efter den lampa ni valt att pryda taket eller väggarna med.

I år ska du glömma bort allt som har med diskret belysning att göra. Högt hängande lampor som knappt syns uppe i taket kan lika gärna städas bort. I år ska det vara maffiga kronor som hänger långt ner i rummet. De ska gärna ta plats och synas. Men det är inte bara ljuskronor som är inne. Alla sorters lampor som står ut, tar plats eller drar uppmärksamhet till sig på något sätt är inne. Materialen kan variera från den mer industriella looken, metaller med detaljer i mässing, naturnära toner, plast eller snäckskal. Med andra ord passar de flesta material och färger. Det viktiga är att det fungerar bra ihop med resten av rummets inredning.

Industriella lampor passar bra ihop med en mer modern och ren inredning. De ska liksom bryta av den där stilrena känslan på ett snyggt sätt. Lampor med naturnära toner fungerar bra ihop med andra naturnära toner, gärna ljusare, eller i vita rum. Rum som innehåller maffiga trädetaljer, gärna i mörkare toner, får gärna prydas med ljusa lampor i hårdplast. Är du osäker på vilken lampa du ska välja så finns det alltid inspiration att hitta online. Det viktiga är att det känns fräscht och hemtrevligt och att du trivs med de färger och material du har valt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *